Här kan du hitta alla våra tjänster. Tveka inte att hör av er till oss.

Hemstädning:

Att abonnera på återkommande veckostädning är ett utmärkt sätt att spara tid och behöver dessutom inte kosta särskilt mycke.De flesta av våra kunder blir så nöjda efter en provstädning att de väljer att fortsätta anlita oss med återkommande städning varje eller varannan vecka.
Samma person/er städar varje gång för att bygga upp och upprätthålla ert förtroende.
Arbetsmoment som ingår !

Fönsterputs:

Våra duktiga fönsterputsare arbetar snabbt och effektivt i din lägenhet eller villa. Vi tar hand om  fönsterputsning och levererar ett skinande resultat varje gång. vill du ha rena och fräscha fönster när solen tittar fram!

Kontakta oss?!


Kontorstädning:

Rent och snyggt omkring oss ökar arbetsglädjen. Vi hjälper er gärna med detta. Detta gör vi genom att leverera tjänster av högsta kvalitet och med bästa service.Vi arbetar hos små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, dag eller kvällstid, vardag som helg.Det är ni som bestämmer när och hur ofta vill ni ha.  


Arbetsmoment som ingår !

Flyttstädning:

Ska du flytta? Du ska även flyttstäda och göra det bekvämt för nästkommande hyresgäst eller bostadsägare. låt oss ta hand om din flyttstädning så garanterar vi att det blir rent.
Vi lämnar alltid 72 timmars ”nöjd-kund-garanti·
Fönsterputsning och resekostnad ingår.

Arbetsmoment som ingår !

Storstädning:

Att göra ett bra storstädning på egen hand kan ta lång tid och vara svårt för många.Under en storstädning får ditt hem en grundläggande rengöring av ytor som normalt inte omfattas av den vanliga städningen.  Låt oss göra jobbet, vi vet och vi kan.
Arbetsmoment som ingår !

Flytthjälp

Dags att flytta?! Låt oss ta hand om din flytt, och njut av din nya hus. Vi utför tjänster efter Era behov flytthjälp, packhjälp..Vi flyttar inom hela Sverige. Låter det bra, kontakta oss ?!